Mission begins in
Egy éjszakai, városi, nyomozós játékra hívunk benneteket, melynek a célja kizárólag, hogy megmozgassa a fantáziátokat valóság és összeesküvés elméletek szövevényes hálójába kavarva.

A játék során csapatokban kell feladatokat, rejtvényeket megoldanotok, a Budapesten keresztül autózva össze-vissza, versenyezve a többi csapat ellen, hogy a végén kiderüljön, alkalmasak vagytok-e valódi kémeknek.

Jelentkezés feltételeit és a regisztrációval kapcsolatos informóciókat a Facebook eseményben megtaláljátok.

Itt a játék mechanikájáról, ajánlásokról olvashattok.

A JÁTÉKMENET
Lényegében küldetéseket kell végrehajtanotok. Ezek vagy virtuálisan vagy a főváros utcáin teljesíthetőek. Mivel a város több pontján elszorva lesznek feladatok, ezért feltétel, hogy autóval közlekedjetek, ezzel sok időt spórolva az utazáson. A játék kezdetén találkozni fogtok az operátorügynökötökkel, aki a játék során végig segít titeket. Ő tájékoztatást ad, átadja az szükséges aktákat és felkészíti a kocsitokat a játékra.

A játékhoz biztosítunk
- 1db szivargyújtó-usb átalakítót,
- 1db microusb OTG kábelt,
- 1db usb-microusb adatkábelt és
- 1db usb hub-ot
Ezek segítségével tudjátok tölteni az okos eszközeiteket.
Tanácsoljuk, hogy hozzatok több adatkábelt, hogy ebből se legyen probléma!

MINIMÁLIS JÁTÉKKÖVETELMÉNY AJÁNLOTT JÁTÉKKÖVETELMÉNY
telefon 1db (ajánlott
cs vagy kat flottás)
>2db
okos eszköz 3db
(android vagy iOS)
>4db
mobilnet nem igen
laptop - >1db
tagkártya 1db minden csapattagnál
angol nyelvtudás nem yes


Azért lesz szükség ennyi eszközre, mert sok küldetés leadását, a pontállás statisztikáját ezeken keresztül éritek el. Rengeteg információt szerezhettek be interneten, időt spórolhattok magatoknak.

A KÜLDETÉSEKRŐL
Lesz egy fő küldetéssorozat, ezeket megoldva érhettek a játék végére. Minden küldetésért pontot kaptok vagy veszítetek a teljesítéstől függően. A fő küldetéssorozat mellett lesznek mellékküldetések is. Egyes esetekben ezek megoldásával jutok el a következő fő küldetésig, de lesznek olyan feladatok, amik viszonylag könnyen teljesíthetők és sok pontot érnek, ellenben nem kapcsolódnak szorosan a történethez.

A PONTVERSENY
Mivel több csapat játszik egyszerre és minden mozzanatukat pontozzuk, ezért értelem szerűen kialakul egy verseny. A játékot az nyeri meg, aki időben teljesíti a főküldetéssorozatot és a legtöbb pontot gyűjti össze. A pontok aktuális állását ezen az oldalon láthatjátok majd. Valós időben frissítjük az adatokat, így percre pontos infókat olvashattok.

062-ES KÉRVÉNYEK


Jó munkát!
A szervezők: Szabi, Vitya (903.) és Toncsi (205.)
Email: nightrider_hq@protonmail.com | Jelentkezés: Facebook A programot az I. Cserkészkerület támogatta.